VILAX, fundada el 2005, és una agència de màrqueting dedicada al desenvolupament de negocis i a dissenyar estratègies digitals efectives per a empreses de qualsevol mida i sector.

Empreses innovadores o emergents que volen fer un desenvolupament adaptat i personalitzat, tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, necessiten un departament de màrqueting i busquen externalització a través d’una agència de màrqueting que els ofereixi la seva experiència i un equip multidisciplinari.

Empreses amb un departament de màrqueting integrat, que busquen una agència eficaç en termes de timing i qualitat per acompanyar-los en els seus projectes en línia i fora de línia.

La nostra diferenciació

Expertesa en la creació de negocis i desenvolupament de projectes en línia.

Estratègies de creixement empresarial i visibilitat digital.

Propostes personalitzades i orientades a cada projecte.

Proximitat i eficàcia en l’atenció al client amb un feedback continu.

Valors

Valors

Confiança

Escoltem els nostres clients i creem una relació de màxima confiança amb ells per buscar les solucions més eficaces.

Qualitat

La qualitat en els nostres serveis, i una atenció personalitzada, és la garantia per satisfer els nostres clients.

Responsabilitat

Actuem amb professionalitat i honestedat davant dels compromisos adquirits amb els nostres clients.

Mètode de treball

Relació: mantenim una relació de màxima confiança amb els nostres clients, la qual cosa ens permet adaptar-nos a qualsevol projecte i afrontar nous reptes.

Informació: un altre dels nostres pilars és mantenir informats els nostres clients durant tots els processos com a garantia de proximitat, relació contínua i entusiasme per al seu projecte.

Solucions: escoltem els nostres clients per fer una anàlisi acurada de la situació i buscar les solucions digitals més eficaces per a cada projecte.

Testimonis

Valors