Arias Assessors

Arias Assessors

Design Outsourcing

Arias

Design Outsourcing per Arias Assessors.

Gestoria amb més de 15 anys d’experiència situada en ple centre de Barcelona. Els seus serveis estan enfocats tant a autònoms i professionals com a societats. Els seus àmbits de treball es desenvolupen en les àrees jurídiques, fiscal, laboral i comptable.

Des de VILAX vam començar a treballar amb Arias Assessors en el redisseny del logo. Es va apostar per seguir amb les tonalitats blaves que ja estaven establertes en la marca, però en uns tons més suaus i es va destacar la doble “A” del seu nom. Posteriorment al redisseny del logotip, es va començar a dissenyar la nova pàgina web.

Durant aquest procés vam ajudar a definir una estructura de navegació que fos fàcil i senzilla per als usuaris, motiu pel que vam definir dues maneres de cerca (per persona jurídica i per àrea de treball). Un cop definida l’estructura de navegació ja es va treballar en el disseny visual, per finalment acabar la maquetació amb el resultat de la web actual.

Un cop finalitzada la web s’ha continuat donant suport digital amb la gestió de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Linkedin), així com en l’enviament mensual de Newsletters, o l’actualització del bloc de notícies, espai on es comuniquen les últimes novetats existents a nivell legal que puguin influenciar a les empreses o autònoms.

Paral·lelament, també s’ha ajudat al desenvolupament de la nova marca amb l’actualització de la imatge corporativa de l’empresa. Per això s’ha redissenyat la targeta de visita, els sobres o carpeta, a més del vinil de l’entrada de l’oficina.

Des de VILAX estem molt contents i orgullosos dels nostres serveis de design outsourcing; i així poder ajudar en el creixement d’Arias Assessors, ja que es comparteixen uns valors de treball i de proximitat amb els clients.

Juliol 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This