Boien Motos

Boien Motos

Multimedia Social

Boien Motos és el concessionari oficial Yamaha referent a Sant Boi de Llobregat. Compta amb una llarga experiència en el sector del motociclisme i una plantilla altament qualificada.

Des de l’inici dels nostres treballs, al setembre de 2017, estem impulsant una estratègia de branded content. Periòdicament gravem a l’encarregat de vendes, qui analitza i explica de forma detallada els models Yamaha més recents del mercat.

El nostre equip tècnic s’encarrega de l’enregistrament i la posterior edició per al llançament a YouTube. A VILAX utilitzem diverses eines d’analítica i mesurament de la competència per arribar a conèixer quins són els termes que els usuaris fan servir per buscar un model concret de moto.

Sabem quins tags utilitza la competència en els seus vídeos i els optimitzem per posicionar-nos per sobre d’ells i així obtenir més visualitzacions. A més, vam estudiar les cerques mensuals a Youtube de cada model de moto. D’aquesta manera podem adaptar millor el títol del vídeo, part fonamental i decisiva que afectarà a l’èxit del vídeo i al seu posicionament en la SERP de Youtube.

Actualment, Boien Motos compta amb un total de 259.557 usuaris impactats al seu canal Youtube en menys d’un any. Més de 45.000 reproduccions en un any i un vídeo amb més de 20.000 visualitzacions. A més, amb un percentatge de clic molt alt (més del 11%). El 90% de les reproduccions són completes.

Pel que fa al SEO a Social Media, utilitzem una estratègia de crossmedia ja que també publiquem aquests vídeos en els comptes oficials de Boien Motos (Facebook i Instagram) però amb menys durada,  i així fomentem al fet que si volen veure el vídeo complet hagin d’anar al canal de Youtube.

El nostre equip de Community Manager estudia a quines hores els posts tenen millors resultats per ser llançats. Gràcies al coneixement de l’algoritme d’Instagram vam aconseguir arribar aquets vídeos a més persones a través d’una estratègia conjunta de hashtags, likes, mencions i comentaris.

Ens sentim molt orgullós dels resultats aconseguits. Així que, esperem continuar expandint en línia aquest fantàstic concessionari Yamaha del Baix Llobregat.

Juny 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This