Branding

Si vols que la teva marca es distingeixi, et cal una imatge corporativa que et diferenciï de la resta d’empreses del sector. A VILAX, dissenyem la identitat visual de la teva empresa amb l’objectiu de crear una marca sòlida i amb personalitat que et posicioni en la ment dels consumidors.

T’ajudem a definir la imatge corporativa de la teva empresa mitjançant elements especials de la teva marca que mostren el servei o el producte que ofereixes al mercat.

Procés d'elaboració de marca

Nom de l’
empresa
Anàlisi de la
competència

Disseny de logotip sobre
del públic objectiu

Creació d’eslògan definitori
del producte o servei

Brand Guidelines

Logotip

Els nostres dissenys de logotip són la clau per a una identitat visual sòlida i reconeixible, reflectint l’essència de la teva marca amb estil i coherència.

Tipografia

La tipografia és més que lletres. És la veu distintiva de la marca, transmet professionalitat, estil i deixa una impressió duradora en cada interacció.

Paletes de colors

La paleta de colors és una eina estratègica que evoca emocions, transmet el missatge i construeix una identitat visual impactant.

Aplicacions de marca

Des de targetes de visita fins a productes promocionals, incorporem el teu logotip a nous elements alhora que assegurem una presència coherent a totes les aplicacions de la marca.