Creació d’InstaStories

Les InstaStories s’han convertit en una eina indispensable en l’arsenal de qualsevol estratega de xarxes socials. Amb la seva capacitat per captar l’atenció de l’audiència de manera ràpida i eficient, aquestes històries efímeres ofereixen una oportunitat única per connectar amb els teus seguidors i augmentar la visibilitat de la teva marca a Instagram.

Beneficis de les InstaStories

Visibilitat instantània

Contingut autèntic i fresc

Major interacció i compromís

Major abast orgànic

Estratègies de Creació d'Instastories

  1. Planificació de contingut: Abans de començar a crear les teves InstaStories, és important tenir un pla clar en ment. Defineix els temes que vols abordar, establix els objectius de cada història i organitza el contingut de manera coherent i rellevant.
  2. Disseny visual atractiu: Les InstaStories són principalment visuals, per la qual cosa és crucial utilitzar un disseny atractiu i cridaner. Utilitza colors vibrants, tipografies llegibles i elements gràfics interessants per captar l’atenció de la teva audiència des del primer segon.
  3. Contingut variat: Mantén les teves InstaStories fresques i emocionants incorporant una varietat de contingut. Alterna entre fotos, vídeos, GIFs, boomerangs i text per mantenir l’interès de la teva audiència i afegir varietat al teu contingut.
  4. Narrativa coherent: Crea una narrativa coherent al llarg de les teves InstaStories per mantenir la teva audiència compromesa i enganxada. Utilitza transicions suaus entre les històries i assegura’t que cada història complementi la següent.
  5. Interacció amb l’audiència: Aprofita les funcions interactives de les InstaStories, com ara les enquestes, preguntes i deslliscadors, per fomentar la participació de l’audiència. Això no només augmentarà el compromís amb el teu contingut, sinó que també et proporcionarà informació valuosa sobre els teus seguidors.
  6. Freqüència de publicació: Troba un equilibri entre la freqüència de publicació de les teves InstaStories. Publicar massa sovint pot aclaparar la teva audiència, mentre que publicar massa poc pot fer que perdis rellevància. Troba el ritme que funcioni millor per a la teva marca i la teva audiència.

Estratègia d'Instastories amb Vilax

A Vilax, estem aquí per ajudar-te a portar les teves InstaStories al següent nivell. El nostre equip d’experts en màrqueting digital pot col·laborar amb tu per desenvolupar una estratègia de creació d’InstaStories que s’aliniï amb els teus objectius comercials i t’ajudi a destacar en aquesta plataforma tan visual i dinàmica. Des de la planificació del contingut fins a l’edició i la publicació, estem aquí per donar-te el suport i la orientació que necessites per assolir l’èxit a Instagram. Contacta’ns avui mateix i comencem a crear històries que captivin la teva audiència i impulsen el creixement de la teva marca a Instagram!

Contacta'ns

Emplena el següent formulari, parla’ns del teu projecte i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.