DISSENY WEB

Des de VILAX DESIGN oferim serveis especialitzats de creació, disseny i redisseny de pàgines web corporatives, blogs professionals, landing pages, emailing i botigues online. Estem enfocats a transmetre de la manera més efectiva els serveis i productes de la teva empresa.

Adaptadas a móviles

Disseny web personalitzat

Páginas autogestionables

Pàgines autogestionables

Diseño web personalizado

Adaptades a mòbils

Optimizadas para SEO

Optimitzades per a SEO

DISSENY 360º

Oferim un servei personalitzat de disseny gràfic. Amb aquest servei, volem cobrir tot el disseny del teu negoci, des del branding i la comunicació corporativa, fins a la implementació de la marca en diferents suports tradicionals i digitals d’última tecnologia perquè puguis assolir l’impacte desitjat.

identidad corporativa

Imatge corporativa

Branding y comunicación

Branding i comunicació

Diseño tradicional

Disseny tradicional

Design Outsourcing

Servei global de disseny perquè les pimes puguin subcontractar el servei de disseny amb un equip professional totalment adaptat a les seves necessitats.

El servei de Design outsourcing cobreix qualsevol servei de disseny que les empreses puguin necessitar, tant online com offline. A més, oferim el disseny d’una sèrie suports comercials com catàlegs, fullets, etc., així com presentacions creatives, dinàmiques i visuals tant en Power Point com en altres formats.

VIDEO MARKETING

El Video marketing és una tècnica de màrqueting que utilitza material audiovisual per promocionar una marca, servei o producte.

Tipus de vídeo que
podem oferir-te

Vídeos publicitaris online

Vídeos corporatius

Vídeos de productes / serveis

Vídeos formatius / tutorials

Vídeos d’esdeveniments

Vídeos animats

Un altre concepte que treballem a VILAX és el de social video, un tipus de vídeo especialment dissenyat per ser difós a través de les xarxes socials.