VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de franquícies i a l’expansió online de negocis.

La nostra activitat principal és l’expansió de les marques que representem a través d’una filosofia de treball propi i d’un mètode comercial desenvolupat  durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model d’expansió definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

Els valors

Oferim experiència i assessorament constant

Els nostres clients perceben que salvaguardem la identitat i la personalitat del seu negoci

Procedim amb la responsabilitat i professionalitat de parlar en nom dels nostres clients

Capacitat

Experiència

Tenim una àmplia experiència en tots els processos de creació, desenvolupament i expansió de franquícies, així com en l’assessorament del dia a dia.

Coneixement

L’experiència acumulada durant aquests anys de treball amb franquícies de diferents sectors ens permet oferir als nostres clients serveis adaptats a les seves necessitats.

Eficiència

Coneixement i inquietud per conèixer les necessitats i les expectatives dels nostres clients, optimitzant els recursos i amb el clar objectiu de fer créixer la marca.

La diferenciació

Expertise en la creació de negocis i el desenvolupament de projectes online

Estratègies de creixement empresarial i mètode comercial propi

Propostes i assessorament segons el format d’expansió

Coneixement i criteri en la recerca activa de franquiciats

Estudi de zones i recerca de locals comercials

En la relació amb els nostres clients i els potencials franquiciats

Mètode de treball

Relació

Mantenim una relació de màxima confiança amb els nostres clients, la qual cosa ens permet adaptar-nos a qualsevol model de negoci i ser més competents pel que fa a la seva expansió.

Informació

Un altre dels nostres pilars és mantenir informats els nostres clients durant tots els processos com a garantia de proximitat, de relació contínua i d’entusiasme pel seu projecte.

Solucions

Cobrim les necessitats de qualsevol empresa que vol créixer mitjançant una franquícia i és per aquest motiu que aportem solucions a les necessitats que ens plantegen els nostres clients.