VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de franquícies i a l’expansió online de negocis.

La nostra activitat principal és l’expansió de les marques que representem a través d’una filosofia de treball propi i d’un mètode comercial desenvolupat  durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model d’expansió definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

Els valors

Oferim experiència i assessorament constant

Els nostres clients perceben que salvaguardem els interessos del seu negoci

Procedim amb la responsabilitat i professionalitat d’oferir la millor opció

Capacitat

Experiència

Tenim una àmplia experiència en tots els processos de creació, desenvolupament i expansió de negocis, així com en l’assessorament del dia a dia.

Coneixement

L’experiència acumulada durant aquests anys de treball amb empreses de diferents sectors ens permet oferir als nostres clients serveis adaptats a les seves necessitats.

Eficiència

Coneixement i inquietud per conèixer les necessitats i les expectatives dels nostres clients, optimitzant els recursos i amb el clar objectiu de fer créixer la marca.

La diferenciació

Expertise en la creació de negocis i el desenvolupament de projectes online

Estratègies de creixement empresarial i visibilitat de marca

Propostes i assessorament segons el tipus de negoci

Estudi de zones i recerca de locals comercials

En la relació amb els nostres clients

Mètode de treball

Relació

Mantenim una relació de màxima confiança amb els nostres clients, la qual cosa ens permet adaptar-nos a qualsevol model de negoci i ser més competents pel que fa a la seva expansió.

Informació

Un altre dels nostres pilars és mantenir informats els nostres clients durant tots els processos com a garantia de proximitat, de relació contínua i d’entusiasme pel seu projecte.

Solucions

Cobrim les necessitats de qualsevol empresa que vol créixer i és per aquest motiu que aportem solucions a les necessitats que ens plantegen els nostres clients.