VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de negocis i al màrqueting online.

La nostra activitat principal és el creixement dels nostres clients a través d’una filosofia de treball propi i una expertise desenvolupada durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model de creixement definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

Els valors

Oferim experiència i assessorament constant

Els nostres clients perceben que salvaguardem els interessos del seu negoci

Procedim amb la responsabilitat i professionalitat d’oferir la millor opció

Capacitat

Experiència

Tenim una àmplia experiència en tots els processos de creació i desenvolupament de negocis.  Així com en el assessorament de les empreses en el seu dia a dia.

Coneixement

L’experiència acumulada durant aquests anys de treball amb empreses de diferents sectors, ens permet oferir, als nostres clients, serveis adaptats a les seves necessitats.

Eficiència

Interès per satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients, optimitzant al màxim els recursos i amb l’objectiu ficat en el creixement del negoci.

La diferenciació

Expertise en la creació de negocis i el desenvolupament de projectes online

Estratègies de creixement empresarial i visibilitat de marca

Propostes i assessorament segons el tipus de negoci

En la relació amb els nostres clients

Mètode de treball

Relació

Mantenim una relació de màxima confiança amb els nostres clients, la qual cosa ens permet adaptar-nos a qualsevol model de negoci i ser més competents pel que fa a la seva expansió.

Informació

Un altre dels nostres pilars, és mantenir informats els nostres clients durant tots els processos com a garantia de proximitat, de relació contínua i d’entusiasme cap el seu projecte.

Solucions

Sabem escoltar els nostres clients, per fer un correcte anàlisis de la situació i buscar les solucions més eficaces a cada problema que ens puguin plantejar.