Expansió de Franquícies

Expansió de Franquícies

Expansió de Franquícies

A VILAX som especialistes en el desenvolupament d’estratègies efectives per a l’expansió de franquícies. Els més de 15 anys d’experiencia en el sector de la franquícia ens permet convertir-nos en el departament d’expansió outsourcing “ideal” per qualsevol cadena de franquícies.

Ajudem a créixer i oferim serveis de captació de franquiciats, inversors, recerca de locals i l’assessorament general per obrir franquícies.

A VILAX oferim un servei integral per al creixement de projectes de franquícies.

Generació de contactes:

Som experts en la creació de campanyes de captació d’interessats. Estudiem el mercat i analitzem els diferents canals que hi poden haber per arribar al nostre públic objectiu. A més, tenim un gran equip pel disseny de materials gràfics i vídeo, la qual cosa ens permeten arribar a una alta qualificació, ideal per a la generació d’interessats.

Conversió de candidats:

La nostre experiència de més de 15 anys en l’expansió de franquícies ens ha permes desenvolupar un mètode que ens permet que aquells perfils que són interessants i estan interessats, es converteixin en candidats de la franquícia.

 

A VILAX NO VENEM FRANQUICIES, BUSQUEM ALS CANDIDAT ADEQUATS

 

Compromís amb el projecte:

Un cop presentat el candidat i que el franquiciador avali la nostra treball de filtratge, comença una nova etapa en el procés. És tracta d’aconseguir el compromís del candidat a franquícia i així començar la recerca de el local més adequat.

Recerca i estudi de local:

Encertar amb el local és una de les claus de l’èxit per obrir una franquícia. A VILAX establim les zones d’ubicació més convenients per a l’obertura de local, i acompanyem en la recerca de l’emplaçament que sigui més rendible.

 

En VILAX aportem la nostra estructura i experiència per ajudar a aconseguir que la seva empresa assoleixi els objectius de creixement de la forma més ràpida i eficient, tant si la seva empresa està en una primera fase d’expansió, com si és una cadena en ple creixement o ja consolidada .

Abril 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This