Feliu Boet

Feliu Boet

Marketing Outsourcing

Feliu Boet

Marketing Outsourcing per Feliu Boet.

FELIU BOET és un fabricant d’aixetes des de l’any 1928. Actualment, els importa el medi ambient i la sostenibilitat, per això, ofereixen productes amb noves solucions tècniques que s’adapten a aquestes premisses. A més a més, disposen de tota mena de dissenys, tant clàssics com moderns.

Amb seu a Cervellò (Barcelona), la qualitat de la seva oferta comercial es basa en la combinació d’innovació i tecnologia. L’any passat va confiar en el departament de disseny de VILAX pel disseny de la seva nova web, on hi trobem exposat el catàleg amb els seus productes.

A més a més, FELIU BOET ha confiat en els serveis de Marketing Outsourcing de VILAX. S’ha desenvolupat una estratègia enfocada al creixement i l’augment de la notorietat de la marca en el canal digital.

L’estratègia elaborada combina tant la implementació d’estratègies posicionament SEO i posicionament SEM com els serveis de Social Media i Email Marketing.

Amb l’estratègia plantejada, es pretén treballar el posicionament de la pàgina web a nivell orgànic, així com la creació de campanyes search; acompanyades de xarxes socials dinàmiques que permeten augmentar el tràfic web. També s’està treballant el canal Email Markèting per la fidelització dels clients.

Des de VILAX agraïm l’oportunitat que ens ofereix FELIU BOET per poder seguir construint nous reptes junts.

Agost 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This