Floristeries Raquel

Raquel Floristeries

Marketing Outsourcing

Raquel floristeries és una empresa ubicada a la ciutat de Viladecans (Barcelona). Una llarga trajectòria, de més de 40 anys d’experiència, en la venda de flors i plantes de primera qualitat.

Compten amb 3 botigues, totes elles ubicades a la població de Viladecans, on es pot comprar rams de flors confeccionats al moment. A Raquel Floristeries també són especialistes en la decoració per a esdeveniments, a més d’oferir assessorament personalitzat per crear la millor decoració floral possible en dies especials com casaments o batejos.

L’equip de VILAX porta treballant més d’un any amb Raquel floristeries, realitzant els següents treballs:

Raquel Floristeries

 

Web corporativa

Web de venda online

Contingut Social Media

 

 

A la web de venda online www.floradomicilio.com hi han exposats els principals productes de la floristeria. Molts clients online són usuaris residents fora de la població de Viladecans que volen fer arribar un ram de flors a residents d’aquesta població. Per aquest motiu, podem dir que l’objectiu de la creació del ecommerce s’ha complert.

D’altra banda, a la web corporativa www.floristeriaraquel.com, hi ha descrits els serveis de la floristeria. A més, a la web corporativa treballem per campanyes especials on hi ha un increment de demanda evident, com pot ser Nadal, Sant Valentí o Sant Jordi.

El contenido de Social Media, (Facebook e Instagram) també està molt enfocat a les campanyes estacionals. Tractem de crear contingut variat, visual i de valor per als clients de la floristeria.

Des de VILAX estem molt satisfets del treball realitzat amb Raquel Floristeries. Actualment, la floristeria de referència a Viladecans.

Juliol 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This