Gestió E-commerce

Gestió E-Commerce

E-commerce

A VILAX som especialistes en la gestió d’E-commerce. Amb el pas del temps em desenvolupat el nostre propi mètode per ajudar a créixer a botigues online de diferents sectors.

Aquests són alguns dels aspectes en que ens recolzem per impulsar les botigues:

 

Anàlisis de la botiga online:

Tenim en compte aspectes tan importants com l’estructura de navegació i tota l’arquitectura de la web que ajuden a crear una experiència d’usuari més amigable i, per tant, ajuden en la conversió de les vendes. Altres aspectes a analitzar de la botiga són, per exemple, si es mostren correctament les promocions existents o les principals categories de producte. També tenim en compte la navegació en dispositius mòbils, ja que el mòbil acostuma a ser el dispositiu des de el que es genera la gran majoria del trànsit de la web.

 

Generar trànsit:

Considerem que un dels punts clau a l’hora de generar trànsit per una botiga online és el correcte posicionament d’aquesta a Google.

A nivell SEO, és important controlar aspectes com el contingut de la pàgina, tan textos com contingut multimèdia, el link-building intern i extern, i realitzar una correcta selecció de paraules claus sobre les que treballar el posicionament de la botiga i de cadascun dels productes. A nivell de SEM o de Social Ads, tenir una bona campanya de Google Ads, Shopping, Display o re-marketing pot ser una gran ajuda per generar nous contactes de forma més ràpida.

 

Captació de dades:

Com fem que un client nou que no ens compra, almenys ens deixi les seves dades? Som conscients que moltes vegades els clients entren a una web per curiositat, però sense intenció de comprar a curt termini. A aquest possible futur comprador se l’ha d’incentivar a deixar les dades per poder aconseguir que torni al nostre comerç electrònic a comprar.

 

Connexió amb eines que ens ajuden a la conversió:

Xats, plataformes d’enviament d’email, buscadors més amigables, financeres… Hi ha multituds de plataformes que ens poden ajudar a convertir. Amb el pas del temps ens hem especialitzat en varies.

 

Estudi de preus i altres elements que influeixen en la venta:

Els preus, el transport (tant en despeses de lliurament com en temps de rebre la comanda), som especialistes en anàlisis de la competència i en buscar la fórmula que més faciliti als clients a completar la seva comanda correctament.

 

Promocions:

Hi ha moltes maneres de fer promocions, però totes s’han de comunicar eficaçment als clients i possibles futurs clients. Som partidaris de fer promocions clares, concises i fàcils d’entendre pel client potencial. Analitzem l’impacte que té cada promoció sobre el marge de benefici del producte i avaluem l’èxit de cada promoció per optimitzar cada vegada més els beneficis.

 

Estratègies de fidelització:

Hi ha estratègies que poden aconseguir que el client es senti identificat amb la teva marca. Es poden realitzar en tots els mercats i sectors, en alguns com l’alimentació la fidelització es més senzilla ja que el propi producte fa que la compra sigui repetitiva, en altres més tecnològics, és més difícil fidelitzar, ja que la compra és molt més esporàdica. Aquí entren en joc estratègies que es centren en crear contingut de valor  per als clients, buscant sempre la fidelització d’aquests enlloc de centrar-se en la venda.

 

Aquests són alguns dels punts que configuren el nostre mètode. Clarament, influeixen molts altres aspectes, des de la Plataforma sobre la qual s’ha desenvolupat l’E-commerce a la capacitat d’inversió disponible. A VILAX ens adaptem a les necessitats de cada client i treballem buscant la màxima optimització dels pressupostos.

Gener 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This