Ros

Ros

Leads Generation

Concesionarios Ros

Leads generation per Ros.

Els Concessionaris Ros, van ser fundats fa 90 anys per Saturnino Ros, és tracta d’un dels grups de concessionaris de cotxes més antics de Catalunya.

El grup està format per les marques Renault, Skoda i Dacia. Té concessionaris i tallers en diferents poblacions del Baix Llobregat (Sant Boi, Gavà, el Prat i l’Hospitalet).

Concessionari Ros ha confiat a VILAX la seva estratègia online de leads generation. Un servei ideal per a la prevenda i optimització del procés comercial. Totes les propostes inclouen els missatges, els materials necessaris per a les campanyes (creativitats i landing page); tot realitzat pel nostre equip.

Encara que és possible generar leads amb diferents eines online / offline en Inbound Marketing. A VILAX ens hem centrat en campanyes de Social Ads i Display Màrqueting com a canals principals.

A més, concessionaris Ros ha contractat els serveis de Design Outsourcing per cobrir qualsevol necessitat de disseny que els seus concessionaris puguin necessitar, tant online com offline (punts de venda o tallers).

A més, els nostres serveis inclouen tasques de Community Manager. Setmanalment generem contingut d’interès per a les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) i realitzem sessions fotogràfiques mensualment.

Des VILAX estem molt contents de l’oportunitat de treballar amb Renault Ros i contribuir amb el nostre esforç diari a potenciar la venda en els seus concessionaris.

Desembre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This