Mammafiore

Mammafiore

Community Management

Mammafiore és una empresa jove i dinàmica que opera en el sector de la distribució de menjar italià. El seu objectiu és difondre la cultura d’una alimentació saludable i de qualitat. L’empresa ofereix als seus clients un ampli ventall de productes d’excel·lència del ‘Made in Italy‘, per tal d’assaborir la cuina d’un país ric en varietat i tradició.

La competitivitat i el continu procés d’expansió, situen a l’empresa entre els líders en la distribució d’aliments italians a Espanya, França i les seves àrees d’influència. A més, Mammafiore també compta amb la distribució de vi italià sota el nom de V-enology.

V-enology té un ampli catàleg de vins de les regions més conegudes d’Itàlia i de cellers famoses internacionalment. També, distribueix les millors varietats del cafè italià Kimbo.

Des d’inicis d’any, estem treballant amb ells amb dos objectius clars:

Mamafiore

 

  • Reestructuració de les seves Xarxes Socials
  • Creació de contingut per a Social Media

 

 

Mammafiore és una empresa internacional, que compta amb diverses delegacions fins i tot dins de cada país.

A Espanya, tenien diversos perfils tant de Facebook com Instagram, pel que la nostra tasca va ser organitzar tots aquests comptes i centralitzar-les en una de sola. Comptant amb el suport del director de Màrqueting de Mammafiore, vam aconseguir aquest primer objectiu.

Al mateix temps, també hem estem dedicant els nostres esforços creant contingut pel seu Social Media. Principalment, aquest contingut està basat en els productes italians que distribueixen per tot el territori nacional, encara que també hi ha una especial dedicació al contingut relacionat amb les fires en què hi són presents.

Des d’inicis d’any fins al dia d’avui, Mammafiore ha tingut presència en algunes de les fires d’alimentació, restauració i hostaleria amb més prestigi, com són:

 

Salón Gourmets          Taste of Paris          Salenor         Sirha Ly

 

Finalment, també gestionem les campanyes SEM de Mammafiore i V-Enology, posicionant les seves pàgines web a Google per a aquells usuaris interessats en els seus productes, sobretot negocis de restauració i hostaleria.

Des de VILAX estem molt feliços d’haver contribuït en el desenvolupament de les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i LinkedIn) i de millorar el seu posicionament en cercadors, per tal que continuï sent un referent en la distribució de productes italians a Espanya.

Juny 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This