Mar de Pins

Mar de Pins

Marketing Outsourcing

VILAX Expansión

Mar de Pins és un restaurant situat a Gavà Mar, especialitzat en arrossos, carns a la brasa i calçotades. Ubicat en un entorn privilegiat, compta amb un ampli espai que es distribueix entre la sala de restaurant, la terrassa, el xiringuito i una zona exterior perfecta per a la diversió dels més petits de la família que compta amb un inflable i un parc de cordes.

Des de VILAX fa més de dos anys que ajudem a Mar de Pins en:

Primer – Vam començar ajudant en la comunicació de les xarxes socials, principalment a Facebook i Instagram, on es presenta el personatge infantil que visita el restaurant cada setmana, es creen els àlbums de les visites passades i es comuniquen els diferents menús que té el restaurant, a més a més de desenvolupar campanyes de Social Ads en moments específics.

Segon – Al gener de 2019 vam presentar la nova pàgina web, desenvolupada sobre el gestor de continguts WordPress. A la pàgina es va buscar traslladar la sensació de restaurant diferencial tant per la fantàstica ubicació (a 50m del mar, a l’entorn de la Pineda de Gavà) com pel conjunt d’activitats que es realitzen cada cap de setmana i festius.

Tercer – S’ha ajudat a Mar de Pins amb els dissenys comunicatius del restaurant. En aquest sentit, el departament de disseny de VILAX ha realitzant desde lones, photocall, flyers i altres dissenys per a festes temàtiques com pot ser la de Halloween.

Finalment, s’ha treballat en una petita campanya de SEM, enfocada a anuncis de display per donar a conèixer i atraure nous clients amb els menús diaris del dies laborables. Aquesta campanya de SEM s’ha realitzat amb Google Ads.

Des de VILAX estem molt contents i orgullosos de l’evolució que hem pogut tenir amb Mar de Pins, el que ens anima a seguir treballant cada dia per millorar i proposar nous reptes.

Novembre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This