EAS Barcelona

EAS Barcelona

Marketing Online

EAS Barcelona

Marketing Online per EAS Barcelona.

EAS Barcelona neix de la iniciativa d’un equip altament especialitzat i experimentat per a establir, en una de les ciutats més atractives d’Europa, un centre de formació aeronàutica de qualitat.

Segons Boeing Pilot & Technician Outlook de 2019, durant els propers 20 anys, la demanda de pilots i treballadors del sector tindrà un augment important per mantenir la flota mundial.

En concret, s’estima que es requeriran 804.000 nous pilots d’aviació civil, 769.000 nous tècnics de manteniment i 914.000 tripulants de cabina més. Es tracta d’un respectat pronòstic sobre la demanda de personal de la indústria, que inclou tant l’aviació comercial, aviació de negocis i helicòpters civils.

L’equip de VILAX porta uns mesos treballant amb EAS Barcelona, ​​amb l’objectiu principal de que l’escola d’aviació tingui una major notorietat de marca i que alumnes que somiïn amb ser pilots es formin en les seves instal·lacions.

La consecució d’aquest objectiu s’està duent a terme principalment mitjançant:

Campanyes de SEO i SEM

Per la part de SEO, intensifiquem el contingut al seu bloc i a xarxes socials. Informant de l’actualitat en el món de l’aviació i de totes les novetats que succeeixen a l’escola.

Per la part de SEM, es fan campanyes de Google Ads en diversos països. Al ser una escola de referència a Espanya, rep alumnes de diferents parts del món. Els esforços en aquesta campanya es dediquen tant a campanyes de cerca com de Display on utilitzem estratègies de retargeting per impulsar la recepció de leads.

A més, el nostre equip especialitzat en contingut audiovisual està portant a terme la gravació, edició i maquetació de vídeos explicatius en els simuladors on els alumnes realitzen les seves primeres pràctiques.

A VILAX estem molt satisfets d’ajudar a impulsar la marca d’EAS Barcelona i que cada vegada siguin més futurs pilots els que s’interessin en formar-se en aquesta escola d’aviació.

Setembre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This