Exclusivas Frigoríficas

Exclusivas Frigoríficas

Marketing Online

Exclusivas

Marketing online per Exclusives Frigorifiques

Exclusives Frigorífiques és l’empresa líder en fermentació controlada i càmeres de refrigeració al Baix Llobregat. A més de dedicar a la distribució, tant a Catalunya com a la resta d’Espanya ia l’estranger.

L’empresa té un equip amb llarga experiència que ofereix assessorament per a la realització d’instal·lacions industrials i manteniments els 365 dies de l’any

Des Vilax els oferim serveis de marketing online. Inicialment amb el desenvolupament, disseny i maquetació de la seva pàgina web. En l’actualitat, estem centrats en el manteniment de les seves xarxes socials, contingut web i campanyes de Social Ads i de SEM.

De les tasques que es realitzen, una de les més importants és la creació de contingut per ampliar les pàgines del seu lloc web, destacant l’ampliació de l’apartat “productes”, en el qual es van creant cada mes vídeos del seu catàleg de productes i es acompanyant amb la descripció escrita, per ajudar a un millor posicionament SEO.

Per a la realització de el vídeo s’ha donat moviment a les diferents imatges. Una altra de les accions que es fa per a la generació de contingut, és mes a mes, la creació de contingut escrit en l’apartat “Actualitat”.

Un dels objectius d’augmentar la visibilitat a nivell local i regional, per aquest motiu gestionem diverses campanyes a Google Adwords. Aquestes campanyes estan enfocades principalment a la generació de nous contactes. Les campanyes s’acompanyen de promocions puntals en Social ADS.

També es dóna suport en publicacions setmanals en els principals xarxes socials. Destacant les publicacions a Linkedin, un tipus de publicació enfocades a el públic professional.

Finalment destaquem que des de l’equip de 360 ​​disseny de Vilax, es va dissenyar el calendari anual que l’empresa repara als seus clients.

Des Vilax, estem molt orgullosos de la feina feta per Exclusives frigorífiques, i més quan veiem que aquest treball ha tingut una repercussió positiva.

Març 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This