Karting Zuera

Karting Zuera

Marketing Online

Karting Zuera

Marketing online per Karting Zuera.

KARTING ZUERA és un Karting situat a Zuera, població situada a pocs quilòmetres de Saragossa. Es tracta d’un Karting de referència a nivell mundial, on han competit diversos pilots molt coneguts. Pertany al “Grupo Gil”, grup empresarial líder en la gestió de karts a nivell nacional.

És tracta d’un karting de referència a nivell mundial, on han competit diversos pilots molts coneguts. El Karting disposa de dues pistes; EL Karting Internacional de Zuera on es celebren esdeveniments importants, com campionats de karts, i l’altre se centra en el lloguer.

En aquesta segona pista, es realitzen diverses activitats per a grups, com comiats, esdeveniments per a empresa, team-building, aniversaris … complementant les activitats dels karts amb un Paintball i zona d’Humor Groc.

VILAX fa 2 anys que ofereix serveis de marketing online a KARTING ZUERA amb l’objectiu de donar a conèixer els seus serveis i que cada vegada més clients gaudeixin de les seves instal·lacions.  Per aconseguir aquest objectiu, ens centrem principalment en treballar Google Ads i Xarxes Socials.

A Google Ads realitzem campanyes de cerca per posicionar el KARTING ZUERA en recerques relacionades amb “karts” a la comunitat autònoma d’Aragó. D’altra banda, també treballem campanyes de Display per augmentar el reconeixement de marca.

La comunicació en Social Media es centra a Facebook i Instagram, on publiquem contingut d’actualitat dels grups i esdeveniments que succeeixen al Karting.

També fem campanyes d’anuncis en Xarxes Socials, quan es realitza algun esdeveniment especial o descomptes per a algun segment. Alguns exemples són la celebració de “curses de resistència”, o descomptes per tanda per a universitaris.

Per a nosaltres és una gran satisfacció ajudar al KARTING ZUERA  a donar promocionarse com Karting de referència a Aragó i veure que cada vegada són més grups d’amics i empreses que trien les seves infraestructures per a realitzar diversos esdeveniments.

Octubre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This