A VILAX ens convertim en el teu departament de màrqueting outsourcing per a oferir-te tots els serveis de màrqueting integrats en una mateixa agència.
Cobrim les estratègies online i offline alhora que donem suport als diferents departaments interns de la teva empresa.

El departament de màrqueting és fonamental en qualsevol empresa per a desenvolupar la seva estratègia de creixement i difusió.

Contractar un departament de màrqueting extern t’ajudarà a gestionar, de manera conjunta amb un equip de professionals multidisciplinaris, les accions a realitzar. En VILAX ens encarreguem de tot el procés.

Desenvolupem les estratègies de màrqueting a curt, mitjà i llarg termini basant-nos en els objectius principals de l’empresa.

Mantenim una comunicació directa amb el client de manera periòdica i reportem els resultats de les accions realitzades.

SERVEIS INTEGRATS

T’oferim una àmplia varietat de serveis integrats en un mateix departament.

Disseny gràfic

Disseny web

Posicionament SEO

AVANTATGES

Treballar amb VILAX com a departament de màrqueting outsourcing produirà grans beneficis per a la teva empresa.

Millorar la rendibilitat: generaràs un cost menor i pagaràs únicament pel que necessitis i quan ho necessitis.

Estalviar en recursos: et podràs oblidar dels costos inesperats (inversió tecnològica, costos laborals i formació dels empleats) en treballar amb un pressupost tancat.

Anar al dia en les noves tendències: obtindràs una reacció ràpida, del nostre equip de professionals, a les tendències del mercat per a proporcionar idees innovadores.

Temps d’execució menors: elaborem i difonem els continguts ajustant-nos als terminis especificats.

Eficàcia en els resultats: respondrem de manera ràpida i eficient a l’hora d’implementar solucions per aconseguir millors resultats.

Experiència i flexibilitat: treballaràs amb un equip multidisciplinar especialitzar en màrqueting, disseny gràfic i desenvolupament web.