Popkite

Popkite

Expansió Online

Popkite

POPKITE és la botiga de referència pels amants del kitesurf, surf, wakeboards i SUP a Barcelona. A més de botiga oficial de les marques: North, duotone, Mystic, Airush, Dakine, Ion, Hurley, entre altres …

L’equip de VILAX es dedica a l’expansió del seu negoci online, amb tres objectius clars: augmentar el trànsit a la web, augmentar les conversions online per augmentar les vendes de la seva botiga online.

Què és l’expansió online de VILAX? Un servei complet de: Consultoria, màrqueting i disseny, amb l’objectiu de potenciar les empreses online.

Per POPKITE, l’equip de VILAX ha definit una estratègia de Social Media per arribar al públic adequat a les xarxes socials. A més, d’un estudi exhaustiu del mercat per potenciar les campanyes a Google Ads i Shopping, i així poder ajudar a incrementar el trànsit cap a la botiga online.

També s’ha realitzat una anàlisi del web de POPKITE juntament amb els de la competència per definir una estratègia SEO, centrada en la generació de continguts tant al web com a les seves xarxes socials.

A més, s’ha proposat una estratègia de continguts i Inbound Màrqueting de qualitat que ajudarà a l’optimització del posicionament SEO del site. Al mateix temps que treballem el canal d’Email Màrqueting per a la captació de nous clients com la fidelització dels mateixos.

POPKITE, ha entrat a formar part aquest any dels nostres clients d’expansió online i volem agrair la confiança depositada en nosaltres per a aquest gran projecte.

Agost 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This