Posicionament SEO

Com a especialistes en màrqueting digital i en estratègies de posicionament SEO t’ajudem a posicionar el teu lloc web entre els primers resultats de cerc. A Espanya, el motor de cerca més utilitzat pels usuaris és Google amb gairebé un 95% de les cerques. Emprem les millors eines SEO del mercat per fer una anàlisi detallada i un rastreig dels continguts de la teva pàgina web, un aspecte clau per millorar tots aquells apartats que han de ser tractats.

Amb la cerca de paraules clau per al negoci, aconseguim trobar oportunitats perquè el teu lloc web escali posicions en el sector manera orgànica i aconsegueixis més trànsit que es traduirà en vendes.

El posicionament SEO és un treball minuciós que requereix temps i una optimització constant en què cada pas que fem és important perquè la teva web arribi als primers resultats de cerca a Google i a Google Maps amb SEO Local.

Quins tipus de posicionament SEO oferim?

Necessita la teva pàgina web una auditoria SEO?

Una auditoria SEO és un procés d’anàlisi i avaluació d’un lloc web, per identificar aquells aspectes que poden estar afectant el seu posicionament i rendiment en els motors de cerca. El nostre objectiu principal, quan realitzem una auditoria SEO, és detectar els problemes tècnics, estructurals i de contingut que estan afectant la capacitat del lloc web per aparèixer als resultats de cerca orgànics.

Durant el procés d’elaboració d’una auditoria SEO, s’analitzen diversos aspectes, com l’estructura del lloc web, la qualitat i la rellevància del contingut, l’estudi de les paraules clau, l’arquitectura d’enllaços tant interns com externs, la usabilitat i l’experiència de l’usuari, entre altres aspectes. A més, es duu a terme una anàlisi comparativa de la competència i s’identifiquen les oportunitats de millora per augmentar la visibilitat i el trànsit orgànic de la web.

Quan finalitzem l’auditoria SEO, entreguem un informe detallat de tot el procés d’anàlisi elaborat. Aquest document t’ajudarà a identificar els errors que impedeixen a la teva web posicionar-se a les primeres posicions i detectar les oportunitats que et puguin ajudar a millorar la teva presència als motors de cerca.

L’auditoria web és un estudi detallat de la teva web, que et proporcionarà una base sòlida per implementar estratègies efectives de SEO i t’ajudarà a assolir millors posicions en els resultats de cerca, cosa que pot resultar en un major trànsit orgànic, més visibilitat a internet i un millor rendiment general del lloc web.

Quines eines SEO utilitzem?