Retolació

Estàs buscant la clau perquè el teu negoci cridi l’atenció? El rètol és el millor element per captar clients potencials. A VILAX ens encarreguem del disseny del teu rètol perquè sigui vistós i identifiqui, alhora que posicioni, la teva marca al mercat.

Plasmem les teves idees a través de la creativitat del nostre equip de disseny per obtenir un resultat idoni per a les característiques de la teva marca. Dissenyem qualsevol classe de rètol, tant per a exterior com per a interior..

A VILAX fem conèixer la teva empresa amb rètols que transmetin la teva essència en qualsevol mena de format

Retolació de rètols

Creem dissenys personalitzats que destaquen en entorns comercials i atrauen els teus clients amb dissenys atractius que reflecteixen la personalitat de la teva marca.

Estand

Destaca entre la multitud amb els nostres innovadors dissenys i crea una experiència memorable per a clients potencials.

Retolació de vehicles

Destaca la teva marca en moviment amb la retolació de vehicles. Atrau l’atenció del públic objectiu i promociona el negoci als carrers de manera efectiva.

Senyalització

Els nostres dissenys intuïtius guiaran els teus visitants de manera eficient. Alhora crearan un entorn còmode i organitzat que reflecteix professionalisme i cura pels detalls.