Shark Boxing

Shark Boxing

Expansió Online

Shark

L’any 1997 neix Shark Boxing, una marca que ha aconseguit el lideratge a Espanya de mercat de l’equipació esportiva per a la boxa, MMA & Kick Boxing.

La marca Shark Boxing ha estat reconeguda i valorada, entre altres qualitats, perquè ofereix tot tipus de material esportiu per a la boxa com guants de boxa i guantilles, sacs de boxa, botes de boxa i botins, peces esportives, proteccions bucals, accessoris. Rings, Tatamis i Quadrilàters.

A VILAX portem temps treballant el branding de Shark

A través d’una estratègia online dinàmica i creativa en xarxes socials. Sobretot, ens hem centrat en augmentar orgànicament els seguidors d’Instagram; potenciant els “influencers naturals” de la marca i interactuant amb l’audiència de forma efectiva.

Un altre aspecte dels nostres serveis d’expansió online ha estat potenciar les vendes en línia de canal B2C amb accions de estratègiques de Inbound Marketing. Entre aquestes hi ha la optimització SEO, activació de campanyes SEM, la dinamització i gestió de les xarxes socials de la marca i l’ús de el vídeo Màrqueting per tal de promocionar molts productes de la marca, i així aconseguir objectius d’engagement dins d’una estratègia d’global de Inbound Marketing.

Pel canal professional (B2B) estem ajudant a Shark amb accions d’Email Màrqueting molt ben definides tant en disseny com temps de enviaments i objectius de conversions. Les accions d’Email Màrqueting es realitzen amb el proveïdor de serveis de màrqueting per correu electrònic MailChimp.

A VILAX ens sentim molt satisfets de la feina feta amb Shark Bosing durant el 2019 i orgullosos de la confiança que dipositada amb el nostre equip de professionals durant tot aquest any. Ara bé, aquest nou any que comença, es presenta com un any apassionant on ens hem posat nous reptes per aconseguir potenciar encara molt més els canals B2B i B2C de Shark.

Gener 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This