Turbo 3

Turbo 3

Marketing Outsourcing

Turbo 3

Marketing Outsourcing per Turbo 3.

Turbo 3 és una empresa fundada als anys 70 i va ser el primer distribuïdor del turbocompressor a Espanya. Compta amb una àmplia gamma de turbos i ventiladors nous i d’intercanvi. És l’únic distribuïdor que disposa de les principals marques: Garrett, Holset, BorgWarner i Mitsubishi.

VILAX, va començar a treballar amb Turbo 3 fa més d’un any, i s’ha anat treballant en diferents àrees. En primer lloc es va començar treballant en una campanya SEM a nivell internacional i millorant el contingut a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter), on també es van fer campanyes de Social Ads, principalment Facebook Ads va ser la xarxa principal. La campanya SEM es va realitzar principalment a Google Adwords, i es va fer per diferents països, prèviament estudiats i analitzats.

En segon lloc s’ha ajudat a millorar el posicionament de la marca amb la creació del claim “More than power“, que ajuda al posicionament de la marca de cara al futur del sector. Aquest reposicionament de marca s’ha reforçat mitjançant diferents presentacions a distribuïdors en què hem participat ajudant tant en el disseny com en l’estructura. Alhora també es va remarcar en el disseny del nou catàleg, en el qual vam participar activament en la coordinació i en la creació de contingut.

Finalment s’ha treballat a nivell de disseny, i disseny online amb el redisseny del logo (afegint el claim “More than power”) i la creació del logo Turbo3 Racing. Amb el nou redisseny del logo també s’han fet els redissenys de la targeta de visita, bloc de notes, sobres i altres elements de papereria. A nivell online s’ha redissenyat les newsletters, marcant un estil perquè sigui més fàcil el reconeixement de la marca.

Des de VILAX estem molt contents i orgullosos de poder participar del creixement d’una marca potent com ho és TURBO 3

Març 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This