Viatges Intergava

Viatges Intergava

Marketing Online

Intergava

Marketing Online per Viatges Intergava.

Viatges Intergava és una agència de viatges de proximitat, amb més de 35 anys d’experiència i especialitzada en viatges a mida, sortides en grup, rutes al teu aire i llunes de mel úniques.

A més de les opcions comentades, poden proposar-te infinitat de viatges a mida, sempre en contacte amb corresponsals de confiança en cada destí, que et proporcionaran viatges de qualitat, sostenibles i respectuosos amb la natura.

A VILAX portem des de desembre de 2017 desenvolupant la seva estratègia de comunicació i marketing a través de canal digital.

Un dels principals objectius durant aquest temps ha estat la generació de trànsit orgànic, pagat o per xarxes socials (Facebook i Instagram)

Trànsit orgànic

Es va decidir crear la Revista del Viatger, un espai dins de la web de Viatges Intergava on els amants dels viatges poden trobar informació sobre ciutats, països, llocs o rutes per visitar. També, poden trobar recomanacions o formes d’organitzar i preparar els seus viatges, entre d’altres temes d’interès.

Trànsit Pagat

Creació de campanyes de promoció a través de Social Ads i SEM. El SEM respon a les sigles de Search Engine Marketing i les campanyes que hem desenvolupat han estat en el cercador de Google i Bing, cercador web de Microsoft.

Xarxes Socials

VILAX Team és un equip jove i preparat de nadius de les Xarxes Socials que han sabut perfectament com dissenyar un Social Media Pla per Viatges Intergava.

A més, com a agència de Marketing Online som especialistes en storytelling, una tècnica que ajuda a complementar l’estratègia de social mitjana, creant històries i destacant el valor afegit de les empreses amb continguts originals com poden ser imatges, vídeos, GIFS i animacions.

Estem molt contents d’aquests dos anys de creixement al costat de Viatges Inergava i tenim la il·lusió de continuar establint nous horitzons digitals per als propers temps.

Març 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This