FRANQUÍCIES
Ens dirigim a franquícies que vulguin expandir-se per tot el territori o de forma local. Mitjançant propostes personalitzades i encaminades al model d’expansió definit.
NEGOCIS
Ens dirigim a aquell negoci que busca una empresa amb estratègies efectives, que s’impliqui en el dia a dia i que estigui molt centrada a assolir els resultats marcats.
LOCATION
La localització dels punts de venta, juntament amb un bon pla d’expansió, és sens dubte, un dels elements més importants d’una cadena de franquícies.
Vilax Logo - Where business grows

VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de franquícies i a l’expansió online de negocis.

La nostra activitat principal és l’expansió de les marques que representem a través d’una filosofia de treball propi i d’un mètode comercial desenvolupat  durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model d’expansió definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

ESTEM EN CONTACTE

  •   C/Muntanya, 6
    08840 – Viladecans
    BARCELONA
  •   93 637 15 32
  •   609 141 899
  •   vilax@vilax.es
Vilax Contactos - C/Muntanya, 6 08840 – Viladecans BARCELONA