Vilax - Asesoría empresas y franquicias
EXPANSIÓ ONLINE
L'ajudem a potenciar el seu negoci
ESTRATÈGIA I ASSESSORAMENT
Som al seu costat. L'ajudem. Ho aconseguim.
previous arrow
next arrow
Slider
EXPANSIÓ DE NEGOCIS
Serveis dirigits a empreses que vulguin expandir-se per tot el territori o de forma local. Mitjançant propostes personalitzades i encaminades al model d’expansió definit.
MARKETING DIGITAL
Ens dirigim a aquell negoci que busca una empresa amb estratègies digitals efectives, que s’impliqui en el dia a dia i que estigui molt centrada a assolir els resultats marcats.
DESIGN 360
Està format per un equip que ofereix serveis creatius de branding, pàgines web, fotografia, vídeo màrqueting i qualsevol tipus de material per a campanyes publicitàries.

EMPRESA

VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de franquícies i a l’expansió online de negocis.

La nostra activitat principal és l’expansió de les marques que representem a través d’una filosofia de treball propi i d’un mètode comercial desenvolupat  durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model d’expansió definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Bugaboo
Re-Read
Vinalium
Atmosfera Home
Carlos Conde
Anna Cortina
Eaata
Renault Ros
EAS Barcelona
Popkite
Novavenda
Logo Blanco y Negro

ESTEM EN CONTACTE

  •   C/Muntanya, 6
    08840 – Viladecans
    BARCELONA
  •   93 637 15 32
  •   609 141 899
  •   vilax@vilax.es
Vilax Contactos - C/Muntanya, 6 08840 – Viladecans BARCELONA