Slider
BUSINESS DEVELOPMENT
Cobrim la necessitat que tenen la majoria d’empreses en connectar màrqueting amb vendes, per impulsar directament el creixement i el desenvolupament del negoci.
Marketing Online
Ens dirigim a aquell negoci que busca una empresa amb estratègies digitals efectives, que s’impliqui en el dia a dia i que estigui molt centrada a assolir els resultats marcats.
DESIGN 360
Està format per un equip que ofereix serveis creatius de branding, pàgines web, fotografia, vídeo màrqueting i qualsevol tipus de material per a campanyes publicitàries.

EMPRESA

VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de negocis i al màrqueting online.

La nostra activitat principal és l’expansió de les empreses que representem a través d’una filosofia de treball propi i un expertise desenvolupat durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model de creixement definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS ACTUALS

Bugaboo
Re-Read
Vinalium
Atmosfera Home
Carlos Conde
Logo Cocoon Medical
Eaata
Anna Cortina
EAS Barcelona
Popkite
Novavenda
Logo Blanco y Negro

VILAX TEAM

Xavier Vilà

CEO & Expansion Strategist

Blai Torras

Manager of Marketing Strategies

Albert Calvet

Web Developer

Valeria Varvarà

Senior Graphic Designer

David Gassó

Social Ads Strategist

Vicente Villalba

Social Media Strategist

Rebeca De Castro

Graphic Designer

Jose López

Motion Designer

ESTEM EN CONTACTE

  •   Ctra de Sant Climent, 34
    08840 – Viladecans
    BARCELONA
  •   93 633 57 84
  •   609 141 899
  •   vilax@vilax.es 
Vilax Contactos - C/Muntanya, 6 08840 – Viladecans BARCELONA