FRANQUÍCIES
Ens dirigim a franquícies que vulguin expandir-se per tot el territori o de forma local. Mitjançant propostes personalitzades i encaminades al model d’expansió definit.
NEGOCIS
Ens dirigim a aquell negoci que busca una empresa amb estratègies efectives, que s’impliqui en el dia a dia i que estigui molt centrada a assolir els resultats marcats.
LOCATION
La localització dels punts de venta, juntament amb un bon pla d’expansió, és sens dubte, un dels elements més importants d’una cadena de franquícies.

VILAX ® és una empresa fundada l’any 2005 que es dedica a l’expansió de franquícies i a l’expansió online de negocis.

La nostra activitat principal és l’expansió de les marques que representem a través d’una filosofia de treball propi i d’un mètode comercial desenvolupat  durant aquests anys.

Ens dirigim a empreses que volen expandir-se mitjançant propostes personalitzades i orientades al model d’expansió definit.

Empreses innovadores, emergents o cadenes que volen dur a terme un desenvolupament adaptat i personalitzat tant en el terreny personal com en el dels recursos econòmics.

Empreses que, per la seva mida, no es poden permetre un departament d’expansió o un departament de màrqueting online i que volen subcontractar-los a través d’una empresa que els ofereix la seva experiència i assessorament en el sector.

Empreses ja constituïdes i amb un bon desenvolupament a escala nacional que han d’establir o enfortir la seva presència offline i online.

ESTEM EN CONTACTE

  •   C/Muntanya, 6
    08840 – Viladecans
    BARCELONA
  •   93 637 15 32
  •   609 141 899
  •   vilax@vilax.es