Eaata

Eaata

Marketing Online

Marketing online per Eaata.

Eaata és una empresa de solucions per immobilitzadors i màquines de diagnòstic, disposant d’una de les seleccions més àmplies de telecomandaments, claus, transponders entre altres tecnologies i consumibles per a vehicles.

Eaata ha confiat en l’equip de VILAX per executar el seu Pla Estratègic i de Màrqueting per a aquest any 2020. A més, oferim serveis per a altres empreses on participa el grup com la distribuïdora d’eines de programació de claus per a vehicles IM Autel o el taller Bestdrive a Clot de Barcelona.

Des de l’equip d’especialistes en Social Ads estem realitzant campanyes de promoció a Espanya i el continent americà de les seves diferents productes i serveis.

En Vilax som especialistes en campanyes de Leads i trànsit web des de diferents plataformes. Realitzem les creativitats, els copys en diferents idiomes i un exhaustiu audience research a través de diferents eines que ens permet mesurar el Benchmark de el sector.

A més, s’ha volgut conèixer el comportament i els motius que influeixen en el procés de decisió dels possibles interessats, definir els buyer i estudiar tant les possibles competències com les tendències.

Un cop identificada i analitzada la informació es defineixen els objectius juntament a el departament de màrqueting i direcció de l’empresa, així es concreta un pla de noves accions i calendaritzat per prioritats.

Agraïm la confiança dipositada en els nostres equips i ens sentim orgullosos de desenvolupar un gran projecte com aquest, que ha motivat i compromès el nostres equips des del primer moment.

Maig 2020

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This