Manteniment web

La teva pàgina web no es manté sola. Si vols que continuï funcionant com el primer dia, has de fer un manteniment. A VILAX, estem especialitzats en el manteniment de pàgines web realitzades amb WordPress. Oferim un extens servei als nostres clients perquè les seves pàgines web estiguin protegides de ciberatacs.

Per això, el nostre servei de manteniment web inclou la realització de còpies de seguretat periòdiques perquè les dades estiguin fora de perill, alhora que comprovem els mecanismes de seguretat per protegir-te d’un ciberatac i mantenim els connectors actualitzats perquè fins i tot el més petit detall funcioni.

Per què és important el manteniment de la teva pàgina web?

Actualitzacions
periòdiques de plugins

Apliquem regularment les actualitzacions de plugins, especialment en llocs basats en CMS com WordPress. Les actualitzacions de programari són crucials per evitar fallades de funcionament i protegir el lloc contra possibles atacs de hackers.

Supervisió del
servei

Estem atents a qualsevol possible caiguda del servei o pantalles en blanc. Si hi ha qualsevol problema, actuem de manera ràpida i eficient per solucionar-lo, minimitzant així qualsevol interrupció de la disponibilitat del teu lloc web.

Còpies de
seguretat

Realitzem còpies de seguretat automàtiques del teu lloc web. Això garanteix que les vostres dades estiguin protegides i que pugueu restaurar el lloc en cas de pèrdua d’informació o qualsevol altra eventualitat.

Protecció contra
hackers i codi maliciós

Apliquem regularment les actualitzacions de plugins, especialment en llocs basats en CMS com WordPress. Les actualitzacions de programari són crucials per evitar fallades de funcionament i protegir el lloc contra possibles atacs de hackers.

Actualització de
continguts

Ens encarreguem d’actualitzar i de modificar els continguts segons les vostres necessitats. Sigui canviar textos, imatges, notícies o pujar productes a la botiga online, ens assegurem que el teu lloc estigui actualitzat en tot moment i reflecteixi la informació més rellevant.

Optimitzem
el web

perquè carregueu ràpidament, la qual cosa és essencial per al posicionament SEO i l’experiència d’usuari, especialment en dispositius mòbils. Implementem millores d’optimització que acceleren significativament el rendiment del web.

Gestió de
dominis

Tot i que no és estrictament part del manteniment del web, et facilitem la teva vida en encarregar-nos de la gestió de dominis. Tot i això, és important destacar que els dominis sempre han d’estar al teu nom.

Informes

Et proporcionem informes detallats amb totes les accions realitzades al teu lloc web. Aquests informes et brinden transparència i et permeten estar al corrent de les millores i actualitzacions implementades.