Editorial

Si estàs pensant a endinsar-te en el món del disseny editorial per a la teva empresa, a VILAX t’ajudem a dissenyar i a maquetar les futures publicacions. El disseny editorial comprèn e catàlegs, fulletons, revistes, llibres o, fins i tot, informes empresarials. Maquetem i dissenyem les teves editorials cuidant el més mínim detall per crear una publicació corporativa que transmeti els teus valors, però alhora sigui coherent i cridi l’atenció del lector.

T'ajudem a comunicar i a dissenyar les teves publicacions de forma funcional i vistosa en qualsevol format

Catàleg de productes

Fusionem disseny i maquetació per crear catàlegs de productes visualment atractius i altament funcionals que destaquen en el marc la teva estratègia de màrqueting.

Revistes

Disseny i maquetació de revistes. El nostre enfocament creatiu i l’atenció al detall garanteixen revistes visualment atractives. Des de la disposició de contingut fins a triar imatges.

Llibres

Creem llibres que captiven els lectors i garanteixen una experiència de lectura excepcional. Des de la tria de tipografies i colors fins al disseny de portades impactants.

Fullets

som especialistes en el disseny de fullets. Cada fullet que creem combina un disseny atractiu i un contingut persuasiu per comunicar el teu missatge de manera efectiva. Destaca entre la competència amb els nostres fullets.