Servifruit

Servifruit

Expansió Online

Servifruit

SERVIFRUIT és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la fruita i verdura. Disposa d’una plataforma logística de 1.200 m2 a Mercabarna des d’on subministra a més de 30 botigues, entre botigues pròpies, franquícies i associades.

A VILAX portem des de l’any 2007 col·laborant en l’expansió de la franquícia, exercint com el seu departament d’expansió extern. Durant aquests més de 10 anys hem ajudat a impulsar i consolidar el creixement de Servifruit a la província de Barcelona.

A més de l’expansió de la franquícia, oferim serveis de Community Management, ocupant-se de la generació de continguts per a Facebook i Instagram amb l’objectiu de generar continguts dinàmics i creatius perquè el client SERVIFRUIT conegui els valors corporatius, les novetats de productes en cada temporada o qualsevol notícia que tingui a veure amb la marca.

També, estem molt contents per haver desenvolupat la nova web de SERVIFRUIT; que va ser llançada a la primavera amb una imatge totalment renovada i adaptada a mòbils.

A més, oferim els nostres serveis de Design Outsourcing que cobreix qualsevol servei de disseny que SERVIFRUIT pugui necessitar, tant online (web o xarxes socials) com offline, és a dir, per les seves botigues (cartells, etiquetes, pòster, etc ..).

Ens omple d’orgull i reconforta el nostre esforç diari quan podem sentir el pas del temps amb un client;  SERVIFRUIT és un client especial per aquests 12 anys i esperem que puguem continuar progressant i sumant més anys junts.

Setembre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This