Novavenda

Novavenda

Marketing Online

Novavenda

Marketing online per Novavenda.

NOVAVENDA és una cadena de supermercats amb una història que es remunta a l’any 1942, quan la família va començar l’activitat de majorista d’alimentació a la província de Girona.

Des dels seu inicis, l’empresa ha anat evolucionant per adaptar-se a les necessitats actuals del mercat. Actualment, té la seu central a Fornells de la Selva on disposa d’un magatzem de distribució de 8.000 m2 i té una xarxa comercial de 28 supermercats, 10 dels quals són franquícies.

A l’abril d’aquest any vam començar a treballar el projecte de disseny de la seva nova pàgina web on vam apostar en potenciar la visibilitat de la pàgina i millorar la usabilitat a través d’un disseny web intuïtiu i disponible en varis idiomes, impulsant el tràfic tant nivell nacional com internacional , així com proposant un accés fàcil i directe de cara al client.

El principal color corporatiu de la marca, el blau, exerceix d’element principal i connector a l’hora de representar la identitat en les diferents pàgines de la web. Juguem amb diferents tonalitats de blau que combinen amb els blancs, les imatges i neutralitzen els textos.

A més, el nostre equip de fotografic va realitzar sessions fotogràfiques en els 28 supermercats que la cadena té en diferents poblacions de la província de Girona. El book fotogràfic ens va servir com a material per a la web, al mateix temps que es va utilitzar per millorar els perfils del Google mybusiness dels diferents supermercats.

 

Els nostres serveis de màrqueting online estan enfocats:
  1. Actualització i manteniment de la pàgina web.
  2. Impulsar les interaccions en els diferents Google Mybusiness.
  3. Estratègia de Xarxes Socials orientada a FacebookInstagram
  4. Pla de contingut de notícies per a la seva pàgina web.

 

Estem molt satisfets per la feina feta pel nostre equip de disseny i la confiança que ha dipositat NOVAVENDA per que els ajudem en tota la seva estratègia online.

Octubre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This