Atmosfera Home

Atmosfera Home

Marketing Outsourcing

Atmosfera Home

Marketing Outsourcing per Atmosfera Home.

ATMOSFERA HOME és una cadena de botigues especialista en productes de la llar, especialment en cortines a mida i roba de llit. Actualment compte amb diverses botigues distribuïdes entre la província de Barcelona, ​​Madrid i Saragossa.

Des gener del 2019 l’equip de VILAX ha anat desenvolupant una estratègia de marketing enfocada a la millora del seu posicionament i la seva imatge de marca a nivell digital. Ens hem ocupat de l’actualització dels nous productes i estocs. Ademés, de la millora de les metadescripcions i metatítols dels productes ja existents, per així ajudar al posicionament orgànic de la web.

Així mateix, es va fer una auditoria web per determinar les millores aplicar. Una de les primeres accions que es van realitzar, va ser solucionar els errors existents a la web per ajudar a que l’usuari final pugui gaudir d’una navegació més òptima, agradable i així incrementar els índexs de conversió.

Paral·lelament a les accions de millora web, s’ha desenvolupat una estratègia de captació de trànsit i reconeixement de marca a través de:

1. Enviament periòdic de NewsLetters mitjançant Mailchimp.

2. Publicacions a les xarxes socials (principalment Facebook i Instagram) per facilitar que l’usuari final generés trànsit cap a la web.

3. Creació d’una petita campanya de Google Ads.

Totes aquestes accions s’enfoquen dins d’un pla de comunicació i màrqueting online desenvolupat per VILAX. A més de tot el desenvolupament online, ATMOSFERA HOME ha confiat en els serveis de Disseny 360º de VILAX per al seu punt de venda; l’equip de disseny ha treballat en cartelleria promocional, des de cartells portapreus a formats més grans com són els rollups o dissenys en A0 o A1.

Desde VILAX estem molt orgullosos de poder treballar amb una gran empresa com és ATMOSFERA HOME i ajudar-los constantment a millorar la seva imatge i la seva presència en el món online.

Setembre 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This