Boloberry

Boloberry

Marketing Outsourcing

BOLOBERRY és el principal fabricant d’impressores 3d i CNC d’Espanya. A part de la fabricació de les impressores i de CNC, també ofereix servei d’impressió, servei tècnic i cursos d’impressió. A més, d’oferir tots els accessoris i consumibles necessaris per a les impressores i CNC.

A VILAX portem des de finals de l’any 2018 ajudant a BOLOBERRY a potenciar la seva marca com el seu departament de màrqueting i comunicació. Durant aquest període li hem ajudat a desenvolupar la seva pàgina web, a potenciar la seva comunicació a través de les xarxes socials i email màrqueting, a més de contribuir a la creació de vídeos explicatius de les impressores. També hem creat la imatge per a la major fira de robòtica, Global Robot Expo, celebrada al maig de 2019 a Madrid (IFEMA), on Boloberry comptava amb el segon millor estand.

 

                   

 

Per a la fira de Global Robot Expo, a més de fer tota la creació de la imatge gràfica del Stand, es va acompanyar la comunicació amb la traducció del vídeo que s’exposava a la TV, disseny de bosses, disseny de flyers per a cada un dels productes exposats, disseny del 8 cares i disseny del roll-up per a un producte específic (Impressores ONO 3d).

Com es pot observar en la imatge, tot el disseny es va fer pensant en els colors corporatius de la marca (blanc i negre). A les parets es va comunicar els principals productes del client per donar a conèixer tots els serveis ofereix BOLOBERRY.

A VILAX estem orgullosos d’estar contribuint al desenvolupament de la marca Boloberry tant online (Facebook, Instagram i Youtube) com en punt d’exposició (Global Robot Expo). A més d’això, els nostres serveis d’expansió amb BOLOBERRY inclouen tasques de SEO de continguts, a través dels continguts del bloc, i el manteniment i actualització de la pàgina web.

Maig 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This