Vinalium

Vinalium

Expansió Online

vinalium

VINALIUM és la marca líder a Espanya en botigues de vi i licors. Més de 35 anys d’experiència en el comerç els avalen, sent la constant renovació i la millora contínua un dels seus trets més marcats. Aquest any, superarà els 60 punts de venda pel territori nacional, convertint-los en els líders del sector de les botigues especialitzades en venda de vins i destil·lats.

A VILAX portem des de l’any 2013 col·laborant en l’expansió de la franquícia, exercint com el seu departament d’expansió. Durant aquest temps hem ajudat a impulsar la marca tant a Catalunya com ara, en el territori nacional. Més de 50 franquícies obertes en aquest període avalen l’esforç conjunt per seguir fent créixer la marca en els propers anys.

Des de 2017 ens encarreguem de l’expansió online de VINALIUM. Ocupant-nos del seu social media i el seu posicionament SEO. Per a això, es va elaborar una estratègia per les xarxes socials amb l’objectiu d’aproximar-se al client final de les botigues i a tots aquells interessats en el món del vi.

A més, s’ha creat una estratègia de contingut dinàmica i creativa amb l’objectiu d’aproximar-se al client VINALIUM o aquells interessats en el món del vi; transmetent tant els valors corporatius com les novetats de productes o qualsevol notícia que tingui a veure amb la marca.

Des de VILAX estem molt feliços d’haver contribuït en el desenvolupament de les xarxes socials de VINALIUM (Facebook, Instagram i LinkedIn); en el seu continu creixement en seguidors i del engagement d’aquests amb la marca.

A més de tot això, els nostres serveis d’expansió online amb VINALIUM inclouen tasques de SEO de continguts. Setmanalment generem contingut d’interès per al BLOC VINALIUM entre altres optimitzacions onsite. Gràcies a un treball dedicat i constant hem aconseguit resultats extraordinaris, com triplicar les visites del web en dos anys o posicionar entrades del bloc com les més buscades a Google.

Abril 2019

Vols que t’ajudem?

vilaxes
Share
This